Resultaten voor pianostemmer drenthe

 
pianostemmer drenthe
Pianostemmen in Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen en Midden-Drenthe piano-info.nl.
Gediplomeerd pianostemmer al 25 jaar, werkzaam in geheel Drenthe; één tarief, geen voorrijkosten.Bel voor een afspraak! Zwezerijnen Piano Techniek Beilen. Piano en vleugelverhuur; transport. Stemmen en regulier onderhoud; meer dan 30 jaar ervaring. Concertstemming voor Valentina Lisitsa, Daniël Wayenberg, Enrico Pace.,
Pianostemmer en reviseur Erik Kammenga in regio Groningen.
Erik Kammenga Pianostemmer, regio Groningen. Pianostemmer Erik Kammenga uit Tolbert, gemeente Leek, stemt al meer dan 25 jaar vakkundig piano's' en vleugels. Hij gecertificeerd door de VvPN en stemt in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. U kunt een afspraak maken door een email te sturen of door het contactformulier in te vullen.
Pianostemmers regio Groningen Kies hier uw pianostemmers bedrijven uit regio Groningen.
En als we onze klanten mogen geloven, dan zijn wij daarin geslaagd. Wat betreft de brede keuze van ons assortiment. 050 406 26 46. Thomassen a Thuessinklaan 20, 9713JV Groningen. Inge postma, uw pianostemmer in noord-holland, groningen, friesland en drenthe.
Pianostemmer Groningen Friesland Drenthe.
Om de luchtvochtigheid in uw piano of vleugel op peil te houden kunt u een vaas of fles met een brede hals onderin de piano plaatsen. Vul deze met water en een opgerolde krant, zodat het vocht zich optimaal kan verplaatsen. Als u vragen heeft neem dan gerust contact me op! Postma Pianostemmer Groningen kvk 01169197 info@pianostemmergroningen.nl 06-50806896.

best te zien in resolutie. Gratis teller Pianostemmen, reparatie en taxatie in 1024 Friesland/Groningen/Drenthe. x 768 pixels. links. Pianostemmen, reparatie en taxatie in Friesland/Groningen/Drenthe. Verkoop van gebruikte piano's.' Pianoverhuur voor een dag of voor langere tijd. Advies op maat. Aangesloten bij vakvereniging.
Kevin Gallagher pianostemmer en technicus.
gestemd voor artiesten als Randy Newman, Chick Corea, Herbie Hancock, Grigori Sokolov, Marietta Petkova e.v.a. Daarnaast is hij er ook graag voor particuliere klanten in Groningen, Friesland en Drenthe. Kevin staat bekend als een professionele en betrouwbare stemmer en technicus.
Een muziekwinkel muziekschool in Zuidwolde met passie!
Muziekhandel Klein vindt u in het prachtige Zuidwolde, gelegen in Drenthe. Kom snel eens langs aan de Hoofdstraat 144. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen, bellen kunt u naar het nummer 0528 37 33 83 en mailen kunt u naar info@muziekhandelklein.info.
Geeske Verkaik Pianostemmer Groningen en Drenthe.
Bent u op zoek naar een pianostemmer in Groningen-stad en omgeving, dan bent u hier aan het goede adres. Ik ben gediplomeerd en heb al 20 jaar ervaring in het stemmen en repareren van piano's' en vleugels. Ik vind het werk erg leuk om te doen en hanteer scherpe prijzen.
Pianostemmer in en om Meppel-Steenwijk-Hoogeveen-Zwolle.
Dé pianostemmer in de volgende plaatsen. Meppel, Zwolle, Hasselt, Zwartsluis, Staphorst, Rouveen, Hoogeveen, Hollandscheveld, Zuidwolde, Pesse, Steenwijk, Zuidveen, Basse, Willemsoord, Giethoorn, Dwarsgracht, Oldemarkt, Vollenhove, Blokzijl, De Wijk, Ruinen, Ruinerwold, Nijeveen, Havelte, Diever, Dwingeloo, Vledder, Frederiksoord, Noordwolde, De Bult, De Polle, De Blesse, Blesdijke, Basse.

Contacteer ons