Zoeken naar pianostemmer maastricht

 
pianostemmer maastricht
Leijser en Hermans.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Schetters Pianos.
Powered by ChronoForms ChronoEngine.com. Wij zijn een familiebedrijf dat uitgegroeid tot grote speler in de markt. U kunt ons vinden aan de Fort Willemweg 28 in Maastricht. Er is een ruime gelegenheid tot gratis parkeren voor deur. Fort Willemweg 28, 6219 PB Maastricht.
IEDEMA Piano Vleugeltechniek Pianostemmer Eindhoven.
Opleidingen in binnen en buitenland en een uitgebreid tevreden klantenbestand bestaande uit particulieren, piano docenten, pianisten, muziekscholen, theaters en instellingen staan wij borg voor een hoge kwaliteit. Pianostemmer rondom Eindhoven. In een straal van ongeveer 65 kilometer rondom Eindhoven met als kernregios Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Weert, Venray, Venlo, Roermond, Heerlen en Maastricht verzorgen wij regulier stemonderhoud met vaste tarieven.
Stemmen en Techniek in Valkenburg Pianostemmer en onderhoud.
Pianostemmer in Sittard, Heerlen en Maastricht. Een piano is een prachtig, maar gevoelig instrument. Staat uw piano of vleugel op de tocht, heeft uw kleine neefje een wat wild huiskamerconcert gegeven, of koelt het s nachts flink af in de ruimte waar uw instrument staat?
Klankwerkplaats Pianostemmer in Maastricht Overig Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Vraag offerte aan. Informatie over Klankwerkplaats Pianostemmer in Maastricht. Klankwerkplaats Pianostemmer is gevestigd in Maastricht. Klankwerkplaats Pianostemmer stemt graag uw piano of vleugel. Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op! Klankwerkplaats Pianostemmer is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Klankwerkplaats Pianostemmer Maastricht.
Jan Servais. Piano stemmen, repareren, reguleren en intoneren.
Een gedegen vakopleiding, twintig jaar ervaring in binnen en buitenland, kennis van ambachtelijke en moderne technieken, zorgen voor een professionele service. Zowel mensen die net hun eerste piano aangeschaft hebben als ook professionals op concertniveau kunnen rekenen op vakkundige diensten.
Piano's, vleugels en meer kopen of huren in Maastricht Zuid-Nederland Piano's.'
Het stemmen van dit mooie instrument wordt normaliter twee maal per jaar gedaan. Dit is dan ook geen overbodige luxe: vanwege de verschillende temperaturen, seizoenen en vochtigheidswisselingen in ons land en binnen de woonkamer of iedere andere kamer, waar uw piano kan staan is het nodig de piano minstens twee maal in een jaar onder handen te laten nemen door een pianostemmer. Wij doen dit natuurlijk graag voor u in Maastricht, Borgharen, Itteren.
Pianostemmer Maastricht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Maastricht heeft een historisch stadscentrum dat veel toeristen trekt. Tegenwoordig heeft Maastricht het imago van een Bourgondische stad met veel winkels. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Maastricht, die ook te vinden zijn in de rubriek pianostemmer!

Contacteer ons