Resultaten voor piano stemmen amsterdam

 
piano stemmen amsterdam
POPOV PIANO SERVICE PIANOSTEMMER AMSTERDAM, PROFESSIONEEL PIANOSTEMMEN EN ONDERHOUD.
Popov Piano Service uit Amsterdam is een ambitieus modern bedrijf dat biedt professionele onderhoud, stemmen en eventuele reparaties en restauraties van pianos en vleugels. Op deze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en de service die wij bieden.
home.
Als u een piano van een particulier wil kopen, raad ik u aan een pianostemmer er even naar te laten kijken. Als u helemaal zeker van de zaak wil zijn kunt u hem het beste ook voor de verhuizing laten stemmen.
http//www.depianostemmer.net.:
Martijn Heida is een gediplomeerd pianostemmer en technicus met jarenlange ervaring op zowel grote concertpodia Paradiso, Pinkpop, Ziggo Dome, Heineken Music Hall, de Nederlandse Opera, het Nationaal Ballet, Carré, Stadsschouwburg Amsterdam, DeLaMar, de Kleine Komedie, de Meervaart als in de kleinste huiskamers.
Pianostemmer Heleen Wabeke in Amsterdam De Telefoongids.
Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Amsterdam. Vapushtara Piano Service. Rubriek: Pianostemmen en reparatie. Olympiaweg 37/A, 1076VM, Amsterdam. Uw Instrument is vaak één van de meest kostbare bezittingen, het heeft voor veel mensen een speciale betekenis en waarde.
Untitled welkom. Document.
2009 Welkom SanArt. op de site van Mart Stravers Pianotechniek. Op deze site vindt u informatie over het onderhouden, reparen en stemmen van uw piano. of vleugel. Wij werken uitsluitend met gediplomeerd personeel en helpen u graag verder. Welkom. Welkom op de site van Mart Stravers Pianotechniek. contact. links.
Home Fred Bockting piano's' Vleugels Restauratie, revisie, reparatie, inkoop, verkoop, stemmen en onderhoud van piano's' en vleugels in Amsterdam.
Pianostemmer Amsterdam Zuid Kaldenbach Pianostemmer-Technicus.
Het algemeen advies is uw instrument 2x per jaar te laten stemmen. Ik stem alle merken piano's' vleugels. De kosten bedragen 80, per stembeurt. Bent u een nieuwe klant en woont u in Amsterdam Zuid of omgeving? Dan ontvangt u een korting van 10% op de eerste stembeurt deze korting geldt ook voor de stembeurt bij klein en groot onderhoud. Kaldenbach Piano W.
pianostemmen / pianostemmer van harte, gedegen en betrouwbaar.
We stemmen en onderhouden de instrumenten van allerlei kinderen, vaders, moeders, tieners, alleenstaanden en alle andere soorten van mensen die om ons heen leven, wonen en werken. Een ieders vleugel of piano wordt met de ut-most intentie gestemd. Passie en beroeps-eer hebben nog betekenis voor ons.
Pianostemmer Amsterdam Kees Dam, piano stemmen, gerenommeerde pianostemmer.
Kees Dam, de persoon achter Pianostemmer-Amsterdam.nl heeft nadat hij zijn vakopleiding heeft afgerond, ruim 14 jaar gewerkt als pianostemmer bij het gerenommeerde pianobedrijf Cristofori aan de Prinsengracht te Amsterdam. Hij was daar o.a. Stemmem: het stemmen van piano's' en vleugels voor zowel particulieren als concerten en muziekevenementen.; Taxatie: het bepalen van de waarde taxatie van een piano of vleugel voor de verzekering, particuliere verkoop, of anderzijds.;

Contacteer ons