Meer resultaten voor piano stemmen den haag

 
piano stemmen den haag
Keymel Pianostemmer in Den Haag De Telefoongids.
Valkenboslaan 209/211, 2563CW, Den Haag. Reeds 36 jaar stemmen en onderhouden wij piano's' en vleugels met veel inzet en plezier. Beoordeel dit bedrijf 070-4274205 Toon nummer. Pianostemmer Restauratie vd Veen. Rubriek: Pianostemmen en reparatie. Frederik Hendriklaan 81/A, 2582BV, Den Haag.
Bouwman piano's' en vleugels Den Haag Pianostemmen.:
Pianostemmer Den Haag? Pianostemmen en reparatie.
Den Haag is daar een belangrijk onderdeel van. Of het nu gaat om het repareren van een piano, het spuiten of het verhuizen van uw piano of vleugel? U kunt bij ons terecht voor alles voor en over de piano.
A.M. Holtkamp Pianostemmer van Den Haag tot Leiden.
Piano stemmen, Reparatie en Onderhoud in de omgeving van Den Haag, Leiden en Rotterdam. Stemmen, onderhoudsbeurten en reparatie voer ik voornamelijk uit in de volgende regios: Den Haag, Westland, Leiden, Bollenstreek, Rotterdam, Zoetermeer, Alpen aan den Rijn, en natuurlijk alle andere plaatsen in Zuid-Holland.
Michiel stemmer Pianostemmer Den Haag, Leiden, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Leidschendam, Voorburg.
Een solo recital van Daria van den Bercken, Rondom Scarlatti. Het is altijd weer spannend om de vleugel uit de zomerslaap te halen en voor een grote opening van het seizoen te prepareren. Door het voschtige weer en de enorme houten zangbodem staat de stemming erg hoog na maanden niet gestemd te zijn in de zomerstop.
Ros Pianotechniek.
Uw vertrouwde adres in Zuid-Holland voor al uw piano-/vleugelgerelateerde zaken. Stemmen, occasions, revisie en taxatie. Kohler en Campbell piano Schitterende in zwart hoogglans uitgevoerde Kohler Campbell KG 121 piano. Ideale hoogte 121 cm voor een mooie dragende baskant en een. 07-01-2018 Yamaha piano In nagenoeg nieuwstaat verkerende C113 TPE piano van / 10 jaar oud. In zwart hoogglans uitvoering. Prijs op aanvraag 07-01-2018 Steinway vleugel O Mooie en zeer geliefde originele Steinwayvleugel type O 180cm uit het bouwjaar 1924 Hand gepolitoerd en met gave zangbodem en prachtig ivoren. 07-01-2018 Grotrian Steinweg piano Grotrian Steinweg piano uit 1968 in notenhouten uitvoering. Deze piano behoort tot de topmerken en verkeert in prima staat. Complete stembeurt van uw piano of vleugel vanaf 72. Voor de regio Zuid-Holland west Rotterdam Noord, Den Haag, Zoetermeer, Delft en het Westland gelden de volgende tarieven.:
Bouwman piano's' en vleugels Pianostemmer Den Haag Onderhoud.:
Dat pianostemmen minimaal twee maal per jaar dient te gebeuren is algemeen geaccepteerd. Wat het verdere onderhoud van de piano betreft is men vaak minder zorgvuldig. Meestal komt dit omdat men zich er niet van bewust is dat er, naast het stemmen, ook nog ander onderhoud aan de piano/vleugel zit.
Pianostemmer in Eindhoven, Den Bosch, Rotterdam Den Haag 80, incl.
Onderhoud en revisie. Regio Den Haag. Regio Zuid Holland / Noord-Brabant. Zowel van oude als nieuwe pianos en vleugels. Vast tarief per stemming, inclusief voorrijkosten. Waardebepaling voor verkoop, verzekering of erfenis? De taxatie wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen van de VvPN. Voorkom onaangename verrassingen bij de aankoop van een piano of vleugel dankzij een aankoopkeuring. Uiteraard behoort onderhoud, reparatie of een complete revisie ook tot de mogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden. Inmiddels ruim 10 jaar geleden heb ik gekozen voor een carriereswitch: ik wilde pianostemmer worden. Hiervoor heb ik de 3 jarige opleiding pianotechniek aan het HMC in Amsterdam gevolgd, en ook met succes afgerond. De opleiding pianotechniek wordt afgerond door o.a het afnemen van een examen voor het stemmen van een vleugel enkel op gehoor, en uiteraard moet men hiervoor een voldoende behalen om het diploma te krijgen.
Pianostemmer in Den Haag en omgeving Alex Plantenga lid VvPN.
Hierdoor ben ik vrijwel dagelijks in de regio Den Haag, Westland Naaldwijk, Monster, Hoek van Holland, e.o en Rotterdam. Uiteraard is het dan ook geen enkel probleem om de piano te stemmen in bijvoorbeeld Leidschendam, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Pijnacker of Ypenburg.

Contacteer ons