Resultaten voor pianostemmer brabant

 
pianostemmer brabant
Pianostemmer in Zuid Holland en Noord-Brabant Alex Plantenga.
Hierdoor heb ik een relatief groot werkgebied dat uiteindelijk geheel Zuid Holland en Noord-Brabant bestrijkt, maar ook bijvoorbeeld Utrecht. Komt je woonplaats voor in onderstaande lijst? Dan gelden de standaard tarieven voor taxaties, aankoopkeuringen en natuurlijk mijn diensten als pianostemmer.
Optoon Piano's' en Vleugels: Stemmen Reparaties Dagverhuur Advies.
Thieu van der Bijl pianostemmer eindhoven brabant.
Pianostemmer in Eindhoven, Den Bosch, Rotterdam Den Haag 80, incl.
Als fulltime pianostemmer heb ik een relatief groot werkgebied. Ik ben veel werkzaam in de regios Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Den Bosch, Breda maar ook Utrecht. In het nieuws. Iedereen is blij met de komst van de pianostemmer Algemeen Dagblad.
Pianostemmer Interval Pianotechniek Stemmen, reparatie, onderhoudInterval Pianotechniek Pianostemmer, onderhoud, reparatie.
Met goed gevolg heb ik de opleiding Pianotechniek te Amsterdam doorlopen en ben ik als pianostemmer / concertstemmer aan het werk gegaan in de grote concertzalen in Nederland; Het Concertgebouw, De Doelen, Muziekgebouw aan het IJ en nog vele anderen.
Pianostemmer in Eindhoven en omgeving Alex Plantenga lid VvPN.
Pianostemmer in Eindhoven. Sinds ongeveer 3 jaar ben ik nu woonachtig in Eindhoven, op Strijp-S, waar ik uiteraard ook het vak van pianostemmer uitoefen. Ik heb er bewust voor gekozen om als onafhankelijke pianostemmer werkzaam te zijn, waardoor ik niet gebonden ben aan een pianowinkel.
IEDEMA Piano Vleugeltechniek Pianostemmer Eindhoven.
Opleidingen in binnen en buitenland en een uitgebreid tevreden klantenbestand bestaande uit particulieren, piano docenten, pianisten, muziekscholen, theaters en instellingen staan wij borg voor een hoge kwaliteit. Pianostemmer rondom Eindhoven. In een straal van ongeveer 65 kilometer rondom Eindhoven met als kernregios Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Weert, Venray, Venlo, Roermond, Heerlen en Maastricht verzorgen wij regulier stemonderhoud met vaste tarieven. Brabant, Limburg en Vlaanderen.
Edward Meijer Piano Vleugel onderhoud Tilburg e.o.
Mijn naam is Edward Meijer ik ben pianostemmer en technieker. Ik heb het vak geleerd van mijn vader Joop J.H. Meijer die in en om Tilburg actief was als pianostemmer en klavecimbelbouwer periode 1967 tot en met zijn 80e jaar 2013.

Contacteer ons