Zoeken naar piano stemmen eindhoven

 
piano stemmen eindhoven
BenGoedgestemd Pianostemmer Eindhoven pianostemmen restaureren pianotechniek.
IEDEMA Piano Vleugeltechniek Pianostemmer Eindhoven.
IEDEMA Piano Vleugeltechniek in Eindhoven. IEDEMA Piano Vleugeltechniek is gespecialiseerd in het onderhouden en optimaliseren van pianos vleugels. Wij stellen ons tot doel u de service te bieden uw kostbare instrument in een optimale conditie te brengen en te onderhouden.
Gediplomeerd Pianostemmer Eindhoven Marijn Verrijt.
In heel mijn werkgebied geldt een vast stemtarief van 80, inclusief voorrijkosten en btw. Behalve in de regio Eindhoven, ben ik o.a. ook werkzaam in de regios van Den Bosch, Tilburg, Helmond, Deurne, Gemert en Valkenwaard. Wat voor piano u ook heeft, oud of nieuw, mijn inzet is altijd om het maximale uit uw instrument te halen! Hiervoor maak ik dan ook gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gereedschap. Het stemmen van een piano vereist een hoge mate van concentratie en een stille omgeving.
pianostemmer zoeken in nederland of belgie.
Het stemmen van een piano is een klus die de bespeler de pianist doorgaans niet zelf verricht. Dit is werk dat door een pianostemmer gedaan moet worden. Wilt U meer informatie over het onderhoud van de piano of de vleugel.
Pianostemmer in Eindhoven en omgeving Alex Plantenga lid VvPN.
Op zoek naar pianoles? Kies dan voor een prive docent of bijvoorbeeld een algemene muziekschool waar uiteraard ook pianoles wordt gegeven, zoals het CKE in Eindhoven. Afspraak maken voor het stemmen van je piano of vleugel in de omgeving van Eindhoven?
Home www.piano-envleugelatelier.nl.
Piano's' Vleugels Eindhoven Welkom.
63e Internationaal Grotrian Piano Competition. dinsdag 27 februari, 2018. 13.00 18.00 uur. 10.00 18.00 uur. 10.00 18.00 uur. 10.00 18.00 uur. 10.00 18.00 uur. 10.00 17.00 uur. In de avonduren en op zondag op afspraak mogelijk. Piano's' Vleugels Eindhoven. Piano's' Vleugels Eindhoven. 5615 CB Eindhoven. Telefoon: 040 212 54 36. Wie zijn wij? Stemmen, Service Onderhoud.
Pianostemmer in Eindhoven, Den Bosch, Rotterdam Den Haag 80, incl.
Omdat ik hierna lid ben geworden bij de branchevereniging, mag ik ook de CPT Certified Piano Tuner erkenning voeren voor het voeren van een CPT erkenning is het noodzakelijk de opleiding pianotechniek te hebben afgerond, of om een stemtest van de branchevereniging met een voldoende te hebben voltooid. Na jaren voor theaters en muziekscholen te hebben gestemd heb ik de focus sinds 2010 gelegd op het stemmen van pianos en vleugels bij particulieren.
Gediplomeerde Pianostemmer in Eindhoven en omgeving.
Afspraak maken Tarieven. Pianostemmer in Eindhoven en omgeving. Een piano of vleugel moet doorgaans 1 a 2 maal per jaar worden gestemd. In tegenstelling tot de meeste instrumenten kan een pianospeler niet zelf zijn piano stemmen. Dit komt onder andere door de techniek van de piano en de vele snaren gemiddeld 220 snaren die gestemd moeten worden.

Contacteer ons