Resultaten voor pianostemmer emmen

 
pianostemmer emmen
Zoek een Pianovakman Pagina 6.
Aanmelden eendaagse 2017 Zoek een Pianovakman of Pianovakvrouw. Zoekt u een pianostemmer, restaurateur of wilt u een vraag stellen aan een specialist? Zoek hier naar een pianospecialist. Voor specialisten in Nederland vult u ook de letters van de postcode in.
Peter Roelofsz Pianostemmer in Emmen Reparatiedienst Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Peter Roelofsz Pianostemmer Emmen. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Peter Roelofsz Pianostemmer in Emmen. Gerelateerde bedrijven Peter Roelofsz Pianostemmer Emmen.
Erik van der Heide Pianostemmer Zwolle Pianostemmen Zwolle Piano onderhoud en restauratie.
Ook het contact met de klanten vond ik geweldig. Ik wilde niet zelf spelen, ik wilde een vakman worden, net als mijn vader. Na de opleiding voor pianostemmer en techniek in Emmen ben ik de opleiding Klavierbauer gaan volgen in Duitsland.
Ludwig piano's/vleugels' in Emmen Reparatiedienst Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
GetOut Sport2000 B.V. Ruben Wemmenhove Pianostemmer. Peter Roelofsz Pianostemmer. Rijwielshop Greve Grootjans. Aanverwante rubrieken in Emmen. 2018 Telefoonboek B.V. personen en bedrijvengids van Nederland! Via onze website maken wij gebruik van cookies en scripts voor een betere werking van de website.
Pianostemmen in Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen en Midden-Drenthe piano-info.nl.
Alle piano leveranciers In de regio.: Vind piano leveranciers in uw regio. Kaart weergeven Pianostemmen in Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen en Midden-Drenthe. Roelofsz Peter Emmen. Gediplomeerd pianostemmer al 25 jaar, werkzaam in geheel Drenthe; één tarief, geen voorrijkosten.Bel voor een afspraak!
Pianodag Emmen 2018 voor elke pianoliefhebber uit Noord-Nederland.
De Pianodag Emmen 2016 was een groot succes met dank aan alle bezoekers en deelnemers. Hebben jullie zelf nog leuke fotos of filmpjes die je wil delen, stuur ze dan naar ons op via info@pianodagen.nl Onderstaand beeldverslag komt van de hand van Diederik.
Erik Kammenga pianostemmer en musicus.
Door zijn interesse in de techniek van het instrument heeft hij in 1989 ook de 3 jarige opleiding voor Pianostemmer-Techniker aan het KMBO Drenthe in Emmen afgerond. Naast privé en pianodocent in Leer Dtsl, organist en koordirigent geweest te zijn, is hij nu, al 25 jaar, dagelijks werkzaam als pianostemmer in de regio Groningen, Friesland en Drenthe.
Ruben Wemmenhove Pianostemmer in Emmen De Telefoongids.
Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Onderhoudsbedrijf in Emmen. Ruben Wemmenhove Pianostemmer. Eigenaar van dit bedrijf. Ruben Wemmenhove Pianostemmer in Emmen. Zweelerbrink 78, 7812JM, Emmen. Beoordeel dit bedrijf. Ruben Wemmenhove Pianostemmer. 06-46634501 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens.
Piano Atelier Sjoerd Heijda Piano Atelier Almelo.
Na de opleiding tot pianostemmer/technicus te Emmen, werkte Sjoerd Heijda bij diverse gerenomeerde piano-bedrijven. Sjoerd Heijda is regelmatig werkzaam als concertstemmer. Op marktplaats en soortgelijke advertentiesites worden regelmatig door particulieren pianos of vleugels te koop aangeboden voor aantrekkelijke prijzen. In onze Showroom next previous.

Contacteer ons