Op zoek naar pianostemmer leuven?

 
pianostemmer leuven
gezocht goede pianostemmer in het leuvense.
View Forum Posts. gezocht goede pianostemmer in het leuvense. aangezien onze pianostemmer op pensioen is, zoek ik een goede pianostemmer in het leuvense. Pianostemmers kan ik vinden in de gouden gids, maar het is het bijvoegelijk naamwoord goede" dat al iets moeilijker is.
pianostemmer Leuven.
Contact Pianostemmer Le Guen.
Pianostemmers Leuven.
Pianostemmers in Leuven. Aantal resultaten: 1 5 van 5 Bekijk op kaart. Sorteren Met beschrijving. Omgeving 2 km. Kleine Bollostraat 42, 3120 Tremelo. Pierre Le Guen: pianostemmer sinds 1980, exclusief stemmen op" het gehoor" in gans Belgiƫ! Meer info Offerte vragen.
Wildenborgh Piano's' in Leuven met openingsuren Muziekinstrumenten.
Neem contact op om de verschillende mogelijkheden samen met hen te overlopen. Ligging en routebeschrijving. Bereken de route naar Wildenborgh Piano's, 3000 Leuven, Tervuursevest 179. Ik laat mijn piano al jaren stem. 10 Beoordeling door: Tanika. Prima pianostemmer, steeds berei.
Pianostemmer Jan Boon Leuven 1207.be.
Muziekinstrumenten Herstelling in Kessel-lo. Pianostemmer Jan Boon. Atelierstraat 4 B302, 3010 Kessel-Lo. Delen via e-mail. Uw e-mail Het e-mail adres van de bestemmeling Uw bericht Klik hieronder en vind dankzij 1207 alle details over Pianostemmer Jan Boon in 3010 Kessel-Lo.
Wildenborgh Piano's.'
Welkom bij Wildenborgh Piano's.' Wildenborgh Piano's' maakt er al 20 jaar een punt van om de pianist een optimaal instrument te bezorgen. Bij uw aankoop staan wij u met raad en daad bij in de keuze van de juiste piano.
Boon Jan, Kessel-Lo Leuven Tel: 016353. Pianostemmers goudengids.be.
Jan Boon is vooral actief in het Leuvense en het oostelijk gedeelte van de provincie Vlaams-Brabant als pianostemmer, voor professionals alsook voor particulieren. Concertzalen, muziekopname studio's, muziekscholen of uw vertrouwde huiskamer, geen plaats is ons vreemd als er een piano te stemmen valt en dat reeds meer dan 35 jaar. Een piano verdient het regelmatig te worden gestemd. Pianomeester Jan Boon bied u voor een aantrekkelijke prijs een stembeurt van topkwaliteit. Kleine herstellingen en het bijregelen van het mechaniek gebeurt ter plaatse en steeds in overleg met de klant. Atelierstraat 4/302, 3010 Kessel-Lo Leuven.
Pianostemmers Leuven goudengids.be.
20 resultaten voor pianostemmers Leuven. 1 Boon Jan. Atelierstraat 4/302, 3010 Kessel-Lo Leuven. 2 All Acoustic Piano Services. Diestsestraat 235, 3000 Leuven. Maandag 1000: 1830.: 3 Wildenborgh Piano's.' Tervuursevest 179, 3000 Leuven. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km.

Contacteer ons