Meer resultaten voor pianostemmer alkmaar

 
pianostemmer alkmaar
Pianoscala Stemmen, Reviseren, Onderhoud van uw piano en pianoles.
Voor het stemmen, reviseren en onderhoud van uw piano en vleugel in Alkmaar en omgeving kop van Noord Holland en straal 20 km rond Alkmaar bent u bij Pianoscala aan het juiste adres. Tevens kunt u bij Pianoscala terecht voor pianoles door Nicolien Kerkmeester, gediplomeerd pianodocent en pianostemmer.
10 beste pianostemmers in Alkmaar Alkmaar.
Schäfer Zangcoach Saskia. 1811 KZ Alkmaar, Nederland. Winder Rep van Blaasinstrumenten J A. Winder Rep van Blaasinstrumenten J A. 1811 KZ Alkmaar, Nederland. Kalkman A C. Kalkman A C. 1811 KZ Alkmaar, Nederland. 1811 KZ Alkmaar, Nederland. 1811 KZ Alkmaar, Nederland.
Pianostemmer Piano Stemmen door een Certified Piano Tuner.
Pianostemmer en technicus. Sinds 2004 werk ik als gediplomeerd pianostemmer en technicus in Zuid Holland/regio Den Haag. Ik deed ervaring op bij verschillende pianozaken zoals Cox Pianoservice Gouda, Pelser Pianobedrijf Delft en Ypma Alkmaar en via mijn eigen pianostem en revisiebedrijf.
Pianostemmen in Alkmaar Kaldenbach Pianostemmer-Technicus.
Pianostemmen in Alkmaar. Mijn naam is Peter Kaldenbach, zelfstandig pianostemmer pianotechnicus van beroep. Mijn praktijk is gevestigd in Bloemendaal. Pianostemmen in Alkmaar. Het algemeen advies is uw instrument 2x per jaar te laten stemmen. Ik stem alle merken piano's' vleugels.
Marlies de pianostemmer Een goede stemming is mijn kwaliteitMarlies de pianostemmer een goede stemming is mijn kwaliteit. Marlies de pianostemmer Een goede stemming is mijn kwaliteit.
Vooral oudere pianos zijn kwetsbaar en wanneer ze op de juiste toonhoogte getrokken moeten worden, kunnen snaren breken en duurt het een tijd voordat ze weer stabiel zijn. Het 2x per jaar laten stemmen van het instrument kan deze onwenselijkheden voorkomen.
Pianostemmen Ypma Piano's' levert de perfecte stemming.
Integendeel, het is een investering voor vele jaren en dat vraagt om een zorgvuldige en weloverwogen beslissing. Die begint bij de keuze van uw leverancier. Laat u daarom uitgebreid voorlichten door vakmensen met passie. Robijnstraat 5 1812 RB ALKMAAR Tel 072 541 44 00.
Stemmen De Pianostemmer.
Met rond de veertig jaar vak-ervaring bied ik u mijn dienst aan als pianostemmer. Pianos, vleugels, klavecimbels en spinetten hebben voor mij nog maar weinig geheimen. Mijn werkgebied is Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Almere, Lelystad, Utrecht en alle plaatsen die er tussenin liggen.
Piano leverancier in Alkmaar piano-info.nl.
De Jong Piano's-Vleugels' Hugo Alkmaar. In de omgeving binnen 15 km. Ruud Legdeur Pianotechniek en Muziek Heerhugowaard. Ruim 30 jaar ervaring in het pianovak als pianotechnicus en stemmer. Ik heb diverse opleidingen gevolgd zoals de pianovakschool en de Steinway Sons Academy in Hamburg. Thomas Lammertse Pianoservice Noord-scharwoude. Mijn werkregio als pianostemmer bestrijkt vrijwel geheel Noord-Holland, van Amsterdam e.o.
Nicolien Kerkmeester.
Gediplomeerd pianostemmer met liefde voor het pianovak en ruim 20 jaar ervaring met het stemmen en repareren van alle merken vleugels en pianos. Tevens deskundig onderhoud en revisies. Zowel concertstemming als gewone huiskamerstemmingen, maar altijd Happy Tuning! Stemmen en onderhoud in regio Alkmaar.

Contacteer ons