Resultaten voor pianostemmer eindhoven

 
pianostemmer eindhoven
Thieu van der Bijl pianostemmer eindhoven brabant.
Pianostemmer in Eindhoven, Den Bosch, Rotterdam Den Haag 80, incl.
Als fulltime pianostemmer heb ik een relatief groot werkgebied. Ik ben veel werkzaam in de regios Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Den Bosch, Breda maar ook Utrecht. In het nieuws. Iedereen is blij met de komst van de pianostemmer Algemeen Dagblad.
BenGoedgestemd Pianostemmer Eindhoven pianostemmen restaureren pianotechniek.
Gediplomeerd Pianostemmer Eindhoven Marijn Verrijt.
Plan uw afspraak. Zoekt u een Pianostemmer in de regio Eindhoven? Dan bent u aan het juiste adres! Mijn naam is Marijn Verrijt, gediplomeerd pianostemmer en lid van de VvPN. In heel mijn werkgebied geldt een vast stemtarief van 80, inclusief voorrijkosten en btw.
Peter Pauëlsen Piano's.'
Pianostemmer / Technieker. 5616 ND Eindhoven. Welkom op de website van pianostemmer en technieker Peter Pauëlsen. Al ruim 35 jaar een vertrouwd adres op het gebied van piano's' en vleugels. Door gebruik te maken van het menu aan de linkerkant van het scherm heeft u de mogelijkheid om u te laten informeren over de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, klimaatbeheersing en bevochtigingstemperatuur, pianolampen en pianobanken.
Gediplomeerde Pianostemmer in Eindhoven en omgeving.
In 2013 is Alex verhuisd naar Eindhoven van waaruit hij als pianostemmer een groot werkgebied bestrijkt. Met het behalen van een van de hoogste cijfers voor de stemtest voor pianostemmers mag Alex zich rekenen tot een van de beste pianostemmers van de Benelux.
Piano's' Vleugels Eindhoven Welkom.
Piano's' Vleugels Eindhoven. Bezoek onze showroom aan de Aalsterweg in Eindhoven. Piano's' Vleugels Eindhoven. Voor het grootste aanbod en beste advies! WIE PIANO'S' VLEUGELS EINDHOVEN ZEGT, ZEGT MARC EN MONIQUE VAN HOORN. WIE MARC EN MONIQUE VAN HOORN ZEGT, ZEGT PIANO'S' VLEUGELS EINDHOVEN.
Pianostemmer in Eindhoven en omgeving Alex Plantenga lid VvPN.
Pianostemmer in Eindhoven. Sinds ongeveer 3 jaar ben ik nu woonachtig in Eindhoven, op Strijp-S, waar ik uiteraard ook het vak van pianostemmer uitoefen. Ik heb er bewust voor gekozen om als onafhankelijke pianostemmer werkzaam te zijn, waardoor ik niet gebonden ben aan een pianowinkel.
IEDEMA Piano Vleugeltechniek Pianostemmer Eindhoven.
Met meer dan twintig jaar ervaring als pianostemmer. Opleidingen in binnen en buitenland en een uitgebreid tevreden klantenbestand bestaande uit particulieren, piano docenten, pianisten, muziekscholen, theaters en instellingen staan wij borg voor een hoge kwaliteit. Pianostemmer rondom Eindhoven. In een straal van ongeveer 65 kilometer rondom Eindhoven met als kernregios Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Weert, Venray, Venlo, Roermond, Heerlen en Maastricht verzorgen wij regulier stemonderhoud met vaste tarieven.

Contacteer ons