Op zoek naar piano stemmen almere?

 
piano stemmen almere
home.
Ook zijn wij zeer deskundig en ervaren in het vervoeren van uw piano of vleugel. Omdat Jaap Blauwendraat zelf verdienstelijk piano speelt kan hij, met zijn ruime ervaring en vakkennis in de pianotechniek, zich uitstekend inleven in de wensen van elke pianist.
John Coxon pianostemmer.
Ook zal ik u enkele tips geven voor het onderhoud van uw vleugel of piano en kan ik u adviseren bij de aankoop van een vleugel of piano. Ik werk vooral in de Gooi en Vechtstreek en in Almere, Huizen, Hilversum, Bussum, Naarden, Eemnes, Blaricum, Laren, Loosdrecht, Ankeveen, Naarden-Vesting, Kortenhoef en in s-Graveland maar ook ben ik bereid om verder te reizen voor grote reparatiewerkzaamheden.
Pianostemmer Richard van Huizen regio Noord-Holland, Amsterdam, Almere, Utrecht.
Indien de piano onstembaar is, is 35, verschuldigd. Mocht uw instrument erg ontstemd zijn dan zou het kunnen dat er meerdere stembeurten nodig zijn. Dit zal ik uiteraard van tevoren met u overleggen. Vragen over of voor het maken van een stemafspraak neem contact op met Richard van Huizen. Bel 06 21 90 65 11 of mail info@vanhuizenpianos.nl. Meer info en tips over stemmen: klik hier.
Jan Lensing pianostemmer.
Pianostemmer voor Amsterdam, Zaanstad, Almere, Hilversum en omgeving, Hoofddorp, Haarlem, Weesp. Wij stemmen op professionele en toch steeds betaalbare wijze vleugels, piano's' en Fender Rhodes op concertniveau. Met concertniveau bedoelen we dat uw instrument op dezelfde wijze en met dezelfde intentie wordt gestemd als een concertvleugel voor eenmuziekuitvoering, ook al gaat het in uw geval misschien om oudere en veel bespeelde of misschien kleine oefenpiano. We hebben een gedreven liefde voor vleugels en piano's' en zetten ons voor ieder instrument ten volle in, splinternieuw of al lang bespeeld, voor een concert of de eerste oefenles thuis. We stemmen en onderhou den de instrumenten van veel beroepsmusici, concerten Radio Head, Tori Amos, Jack Johnson, Jan Vaine, theaters Heineken Music Hall, opname studio's, TV-programma's, conservatorium en pianodocenten, restaurants, café's' EN OOK voor bijstandsmoeders" en hun kinderen die toch nog net op pianoles kunnen. En last but echt! not least, hardstuderende stu den ten. Een ieders vleugel of piano wordt met de ut-most intentie gestemd.
Linkpartners van deze pianostemmer.
Pianostemmen in Almere piano-info.nl.
Alle piano leveranciers In de regio.: Vind piano leveranciers in uw regio. Kaart weergeven Pianostemmen in Almere. Van Kerkwijk Piano's.' Het adres voor toetsinstrument liefhebbers! U kunt bij ons terecht voor piano's, vleugels, dig. piano's, keyboards, reparatie, taxatie en stemmen.
pianostemmen / pianostemmer van harte, gedegen en betrouwbaar.
We stemmen en onderhouden de instrumenten van allerlei kinderen, vaders, moeders, tieners, alleenstaanden en alle andere soorten van mensen die om ons heen leven, wonen en werken. Een ieders vleugel of piano wordt met de ut-most intentie gestemd. Passie en beroeps-eer hebben nog betekenis voor ons.
Bussing Pianostemmer Jos in Almere De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Pianostemmen En reparatie in Almere. Bussing Pianostemmer Jos. Eigenaar van dit bedrijf. Bussing Pianostemmer Jos in Almere. Rubriek: Pianostemmen en reparatie. Bordewijkstraat 14, 1321BP, Almere. Beoordeel dit bedrijf. Bussing Pianostemmer Jos. 06-38021389 Toon nummer.
Pianostemmer Almere en het Gooi Arends Klavier.
Ik heb Almere als thuisbasis maar bedien een groot gebied in Nederland, te weten: Almere, het Gooi Huizen, Blaricum, Laren, Hilversum, Naarden, Bussum, Muiderberg, s-Graveland. en omliggende plaatsen en gemeenten. Het stemmen van uw piano verzorg ik graag voor u op werkdagen tussen 1000: 1800.:

Contacteer ons