Resultaten voor de pianostemmer

 
de pianostemmer
Home.
Dit is de website van pianostemmer en techniker Dick Oosterhof. Dick stemt en onderhoudt piano's' en. vleugels in Groningen, Friesland en. Voor meer informatie ga naar de pagina. even voorstellen of naar de pagina. Kijk naar Dick terwijl hij aan het werk is!
Pascal Mercier.
De Zwitserse schrijver Pascal Mercier pseudoniem van de hoogleraar in de filosofie aan de universiteit van Bern, Peter Bieri is in Nederland vooral bekend door zijn bestseller Nachttrein naar Lissabon. Ook zijn roman De Pianostemmer, die ik eerder op deze site besproken heb, is in Nederland zeer goed ontvangen.
Erik Hillenga De Pianostemmer in Groningen De Telefoongids.
Erik Hillenga De Pianostemmer in Groningen. Rubriek: Pianostemmen en reparatie. Jozef Israelsstraat 39, 9718GC, Groningen. Beoordeel dit bedrijf. Erik Hillenga De Pianostemmer. 06-22191828 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Groningen.
De pianostemmer van Daniel Mason Boekentaal Mondiaal Moving Movies.
Waarom snijdt Edgar het vlot met de piano los van de touwen en laat hij de kolkende rivier en de storm de piano meesleuren? Dit opvallende beeld een piano die op een onbemand vlot door de rivier wordt weggevoerd en bespeeld wordt door de regen verwijst naar de belangrijke themas in De pianostemmer.
Pianostemmer in Antwerpen? Gediplomeerd en erkend!
Regio Antwerpen is ook het werkgebied van de pianostemmer. Ook voor het klein onderhoud van piano's' en vleugelpiano's' zijn wij in uw regio actief. Wij leveren tegen dezelfde voorwaarden en tarieven in België als in Nederland. Waarom een pianostemmer van Herrmansch?
Frank Bergman de pianostemmer Frank Bergman de pianostemmer Rotterdam.
Mijn werkzaamheden bestaan uit het stemmen en repareren van pianos en vleugels. Andere snaarinstrumenten, zoals gitaren, kan ik vaak ook repareren. Daarnaast adviseer ik bij de koop van een gebruikte piano van particulieren. Dat kan een hoop ellende besparen. Maak nu een afspraak. 2017 Frank Bergman de pianostemmer.
pianostemmer zoeken in nederland of belgie.
Het stemmen van een piano is een klus die de bespeler de pianist doorgaans niet zelf verricht. Dit is werk dat door een pianostemmer gedaan moet worden. Wilt U meer informatie over het onderhoud van de piano of de vleugel.
http//www.depianostemmer.net.:
Martijn Heida is een gediplomeerd pianostemmer en technicus met jarenlange ervaring op zowel grote concertpodia Paradiso, Pinkpop, Ziggo Dome, Heineken Music Hall, de Nederlandse Opera, het Nationaal Ballet, Carré, Stadsschouwburg Amsterdam, DeLaMar, de Kleine Komedie, de Meervaart als in de kleinste huiskamers.
Steminformatie De Pianostemmer.
Doordat dit proces per snaar net even verschillend is, verandert de frequentie van elke snaar niet in dezelfde mate: de tonen worden vals en ook onderling gaan de verhoudingen scheef zitten. Als pianostemmer zorg ik ervoor dat de snaren weer correct op elkaar worden afgestemd en dat het instrument weer op toon komt.

Contacteer ons