Zoeken naar pianostemmer apeldoorn

 
pianostemmer apeldoorn
Adelerhof.
7326 TL Apeldoorn. 055 541 14 60. Sinds 1968 houd ik mij bezig met het stemmen van muziekinstrumenten. Na aanvankelijk uitsluitend pijporgels te hebben gestemd ben ik vanaf 1974 ook zijdelings begonnen met het stemmen van pianos en vleugels. De laatste dertig jaar heb ik mij volledig gericht op het stemmen van pianos en vleugels.
Pianostemmer Roelien Elgersma.
Ik ben sinds 2009 werkzaam als zelfstandig pianostemmer pianotechnicus. Na jaren werkzaam te zijn geweest als doktersassistente in een gezondheidscentrum, heb ik op een gegeven moment besloten me om te scholen. Ik speel al sinds mijn kindertijd viool en piano, daarnaast vind ik het heerlijk om te werken met hout, oude technieken, ambachtelijk werk. In 2009-2010 heb ik de Opleiding voor Pianotechniek aan het Hout en Meubileringscollege te Amsterdam gevolgd. Werkervaring heb opgedaan bij o.a. Westera Piano's' in Winterswijk en bij Pianorestauratie-atelier en Fortepianobouwer Theo Kobald in Apeldoorn.
Pianostemmer Apeldoorn.
Als de toonhoogte van uw piano veel lager staat dan A440HZ zullen wij met u bespreken of de piano op de standaard hoogte gestemd moet worden. Blijven er bijvoorbeeld toetsen of hamers hangen wilt u dit dan bij het maken van een stemafspraak vermelden?
Van Oldeniel Piano's' Passie voor pianos.
Van Oldeniel piano's' is een dynamisch bedrijf, sinds 2002 gevestigd in de Hanzestad Deventer. Passie voor pianos is de basis voor al onze activiteiten. We onderscheiden ons door ruim de tijd te nemen voor onze klanten en een hoog serviceniveau.
Verhoog Muziek: dé winkel voor uw toetsinstrumenten Nijkerk.
Yamaha Clavinova CSP-170 en CSP-150 in onze muziekwinkel. Vanaf nu staan de allernieuwste Yamaha digitale piano's' in de showroom van onze ruime muziekwinkel in Nijkerk: Yamaha Clavinova CSP-150B en Yamaha Clavinova CSP-170B. Kom pianospelen op deze mooie, strakke digitale piano.
Klanten.
10 beste pianostemmers in Apeldoorn Apeldoorn.
Beste pianostemmers in Apeldoorn, Apeldoorn. StarOfService Gelderland Apeldoorn Pianostemmers. Huur de beste pianostemmers in. 7332 AC Apeldoorn, Nederland. 7311 EK Apeldoorn, Nederland. 7300 AP Apeldoorn, Nederland. 7300 AP Apeldoorn, Nederland. Midushi School voor muziek en beweging. Midushi School voor muziek en beweging.
Piano en Vleugel Stemmen Pianostemmer Souman.nl.
Gratis afleverpakket t.w.v. Piano en Vleugel stemmen Zwolle Wezep Apeldoorn Kampen Elburg Hattem. Nog niet gewaardeerd. Piano laten stemmen? Muziekhuis Souman beschikt over 4 gediplomeerde pianostemmers die het vak verstaan en vakkundig uw kostbare instrument weer op stemming brengen. Piano of vleugel stemmen.
Piano's, vleugels en meer kopen of huren in Apeldoorn Zuid-Nederland Piano's.'
Als u uw product bij ons koopt kan dit natuurlijk ook geleverd worden in Klarenbeek, Zilven, De Kar, Steenkamp, Beemte, Beekbergen, Lieren, Loenen, Hoenderloo, Oosterhuizen, De Krim, Assel, Wiesel, Radio Kootwijk, Nieuw-Milligen, Wenum, Hoog Soeren, Engeland, Schoonlocht, Meerveld, Apeldoorn, Groenendaal, Uddel. Piano of vleugel laten stemmen in Apeldoorn, Gelderland. Beginner, hobbyist of professional: het stemmen van de piano is een belangrijk moment dat herhaaldelijk moet worden uitgevoerd, wil men genieten van een heerlijk spelende en prachtig klinkende piano. Piano's' en vleugels worden gestemd door iemand die hier verstand van heeft: de pianostemmer.

Contacteer ons