Resultaten voor cursus piano stemmen

 
cursus piano stemmen
Erik van der Heide Pianostemmer Zwolle Pianostemmen Zwolle Piano onderhoud en restauratie.
Een perfect afgestemde piano heeft een toonhoogte van 440 HZ. Als een piano lang niet is gestemd kan het nodig zijn een paar keer de piano te stemmen om die hoogte te kunnen bereiken. Neem contact met me op om uw piano te laten stemmen.
Pianostemmer en hersteller SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Ontdek er alles over op onze infodag op 21/4 van 10 tot 15 uur. 1ste jaar buffetpiano. 64 lessen van 4u. Geschiedenis vd piano en verloop vd constructie. Stemmen van instrument en oefeningen. Afregelen van een buffetpiano. Gereedschap en materialenkennis, reparatie vh instrument.
Pianostemmer Regio Leiden Emmerik Pianoservice.
Deze test vereist de vaardigheid om een instrument te stemmen enkel op gehoor, zonder het gebruik van digitale hulpmiddelen. Om mijn werk optimaal te kunnen uitvoeren, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken op het gebied van instrumenten stemmen. Om deze reden heb ik recent de cursus PTD Precision Touch Design doorlopen. Tijdens deze training heb ik kennis opgedaan van een geavanceerde techniek die het mogelijk maakt om de aanslag en ook de klank van uw piano aan te passen.
pianostemmen voor beginners techniek Workshops in Frankrijk.
Dit apparaat maakt een grondige analyse van iedere piano afzonderlijk, voordat u gaat stemmen. Het geeft op eenvoudige wijze aan hoe te stemmen, zodat uiteindelijk alle intervallen de juiste waarden zullen hebben, specifiek voor het onderhavige instrument. Er is ook een vervolgcursus waarin grotere reparaties en bijv. het vervangen van hamers wordt behandeld. Voor meer info mail naar: quatremains24@gmail.com. De locatie ligt op een heuvel, in de stilte van de natuur, aan het eind van een landwegje op een terrein van 7 hectare en is begrensd door het riviertje lAuvézère. Er zijn twee gîtes voor het verblijf van de gasten en een minicamping met slechts vier ruime plaatsen. In ons bos zijn wandelpaden gemaakt, waar u in alle rust van de omgeving kunt genieten. Meer van de locatie ontdekt u op www.lacolline-linard.fr. Klik hier om naar de website te gaan. Departement: 24 Dordogne. Geplaatst in Instrumentaal Tags: Muzikale vakanties permalink. Terug naar de overzichts-pagina van deze categorie. Wijn in een notendop in de Lot. Reacties zijn gesloten. Typ een cursus en het jaartal en/of maand voor actuele resultaten.
Opleiding pianostemmer of piano technicus.
Pianostemmer: cursus of opleiding? In Nederland hebben we de opleiding pianostemmer/technicus die wordt verzorgd door het HMC te Amsterdam. Deze opleiding is in het leven geroepen om.: De pianostemmers/technici te voorzien van voldoende kennis en vaardigheid om met goed gevolg een piano te stemmen en grote en kleine reparaties uit te voeren.
Wie is Ingeborg van den Ham pianostemmen.
van het hout bewerken tot het afregelen van de piano. De theorielessen volgde ik in Ludwigsburg/D. Via omwegen ben ik in Nederland terechtgekomen en heb eerst bij de Fa. Arons gewerkt als stemmer/technicus. Sinds 1997 ben ik zelfstandig in de regio Oss, Nijmegen, Cuijk, Uden en Den Bosch. Ik ben lid van de VvpN Vereniging van pianotechnici Nederland. Bij deze vereniging was het mogelijk om je te laten certificieren. Dit heb ik gedaan in 2006. Bij het HBA Hoofd Bedrijfschap Ambachten heb ik oa. een cursus gevolgd herstellen van lakbeschadigingen" bij hoogglans pianos/vleugels en het afregelen en intoneren van vleugels.
Hoe word ik pianostemmer informatie.
Wij gaan een piano openmaken en alle facetten van de piano met elkaar doornemen. Vanaf de eerste dag ga je al het stemmen leren en in de praktijk brengen. De hele opleiding is praktijkgericht. Zien en doen dus geen schrijfwerk.
Cursus pianostemmen voor beginners en/of. Nederlanders in Frankrijk Facebook.
Cursus pianostemmen voor beginners en/of reparatie techniek, Dordogne. Ik bied geheel verzorgde cursussen aan op het gebied van pianostemmen en de techniek van het instrument. Zowel de gewone piano als de vleugel worden behandeld. Cursus pianostemmen voor beginners en/of reparatie techniek, Dordogne.
Pianostemmer Groningen.
Naast het stemmen verricht ik diverse reparaties aan de instrumenten. Van het vervangen van een snaar, het repareren van een piepend pedaal, het afregelen van het mechaniek, tot een complete restauratie. Meer informatie over het onderhoud vindt u hier. Bent u op zoek naar een pianostemmer die met passie en vakmanschap werkt aan uw piano of vleugel?

Contacteer ons