Meer resultaten voor piano stemmen alkmaar

 
piano stemmen alkmaar
Steinway Center Nederland de Steinway specialist!
Daarnaast biedt Steinway Center Nederland een ruim assortiment volledig gereviseerde Steinway Sons instrumenten aan, die volledig voldoen aan alle materiaal en kwaliteitseisen die de fabrikant aan zijn instrumenten stelt; gebruik van originele Steinway Sons materialen die door Steinway gecertificeerde piano en vleugeltechnici zijn ingebouwd en afgeregeld. De mooiste pianobeleving van Nederland. Door het samenbrengen van alle verschillende disciplines onder één dak in Alkmaar heeft Ypma Piano's' een nieuwe mijlpaal bereikt in zijn 149-jarig bestaan, waarbij vakmanschap, kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid vaste pijlers vormen.
Vind pianostemmen pianostemmer op Marktplaats.nl.
Piano of vleugel stemmen omgeving Zwolle / Wezep / Apeldoorn. Piano of vleugel stemmen uw kostbare piano of vleugel moet goed onderhouden worden door deze eens per halfjaar of jaar te laten stemmen. U houdt het instrument dan goed op toon 440hz en blijft het een genot om te luisteren en te bespelen.
Pianostemmen in Alkmaar Kaldenbach Pianostemmer-Technicus.
Pianostemmen in Alkmaar. Het algemeen advies is uw instrument 2x per jaar te laten stemmen. Ik stem alle merken piano's' vleugels. De kosten bedragen 80, per stembeurt incl. Kaldenbach Piano W. Noormanlaan 4a 2061KM Bloemendaal tel: 023-5476172 email: peter@kaldenbachpiano.nl. Back to top.
Thomas Lammertse Pianoservice pianostemmen.
Mede hierdoor is er geen piano of vleugel die exact hetzelfde gestemd kan worden en is het elke keer weer een uitdaging om al luisterend naar intervallen de optimale verdeling van de toonafstanden te vinden. Hoewel ik van oorsprong geleerd heb volledig op mijn gehoor te stemmen gebruik ik tegen woordig hiernaast als hulpmiddel een stemapparaat wat mij bijstaat in een zo goed mogelijke verdeling van de gelegde temperatuur stemming middenregister over de breedte van het klavier. Ook besteed ik bij het pianostemmen veel aandacht aan het zogeheten vastzetten van de stempennen waardoor het instrument zolang als mogelijk zuiver zal blijven klinken. Centraal gevestigd in Noord-Holland, in de regio Alkmaar Heerhugowaard, bestrijkt mijn werkgebied als pianostemmer vrijwel de gehele provincie, van Amsterdam e.o.
Pianostemmen Ypma Piano's' levert de perfecte stemming.
Integendeel, het is een investering voor vele jaren en dat vraagt om een zorgvuldige en weloverwogen beslissing. Die begint bij de keuze van uw leverancier. Laat u daarom uitgebreid voorlichten door vakmensen met passie. Robijnstraat 5 1812 RB ALKMAAR Tel 072 541 44 00. Yamaha U3 piano.
Pianostemmen en piano-onderhoud in Alkmaar.
Voor het deskundig stemmen, reviseren en onderhouden van uw piano of vleugel door een zeer ervaren pianotechnicus en pianostemmer in Alkmaar en omgeving De Rijp, Graft, Koedijk, Oudorp, Stompetoren, enz, bent u bij Nicolien Kerkmeester van Pianoscala aan het juiste adres.
DijkmanMuziek de muziekwinkel voor de muzikant, DJ en Producer in A'dam' en Alkmaar.
Dijkman Muziek BV is een breed gesorteerde muziekinstrumentenwinkel gevestigd sinds 1960 aan de Rozengracht te Amsterdam. en zodanig een begrip in en ver buiten Amsterdam. Sinds januari 2006 heeft Dijkmanmuziek een 2e winkel geopend in hartje Alkmaar! Wij zijn een winkel met een ENORME voorraad.
Pianoscala Stemmen, Reviseren, Onderhoud van uw piano en pianoles.
Voor het stemmen, reviseren en onderhoud van uw piano en vleugel in Alkmaar en omgeving heel Noord Holland, bent u bij Pianoscala aan het juiste adres. Tevens kunt u bij Pianoscala terecht voor pianoles door Nicolien Kerkmeester, gediplomeerd pianodocent en pianostemmer.
Pianostemmer Piano Stemmen door een Certified Piano Tuner.
Ik deed ervaring op bij verschillende pianozaken zoals Cox Pianoservice Gouda, Pelser Pianobedrijf Delft en Ypma Alkmaar en via mijn eigen pianostem en revisiebedrijf. Ik ben lid van de Vereniging van Pianotechnici VVPN en gekwalificeerd als Certified Piano Tuner CPT.

Contacteer ons