Meer resultaten voor piano stemmen tilburg

 
piano stemmen tilburg
10 beste pianostemmers in Tilburg Tilburg.
Gemiddelde prijzen in jouw omgeving. De kostenberekening is gebaseerd op een aantal vorige verzoeken, waarvan er nog niet genoeg zijn. Ontvang nu gratis offertes voor jouw Piano Stemmen verzoek. Andere Services beschikbaar in Tilburg. Ontdek andere services die worden aangeboden door StarOfService Pro's.'
Van de Sande Piano's.'
van 9.00 u 17.00 u. en op afspraak. Buiten openingstijden bereikbaar op. 31 013 5367010. of via info@vandesandepianos.nl. De winkel is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid. Klik op de kaart om in te zoomen!
Piano stemmen, onderhoud, Tilburg, Meulendijks, Over ons.
Van de Sande Piano's.'
Pianostemmen en reparatie Tilburg De Telefoongids.
Kraaivenstraat 25/11, 5048AB, Tilburg. Wij zijn een familiebedrijf dat al 100 jaar actief is in het stemmen en repareren van piano's' en vleugels.Tevens kunnen wij u helpen met de aankoop en verkoop van ee Lees meer. Beoordeel dit bedrijf 013-5425374 Toon nummer. Drimmelenseweg 32, 4921SG, Made. Uw wensen staan centraal, de piano geeft de mogelijkheden aan.
Piano stemmen, onderhoud, Tilburg, Meulendijks, Vakmanschap.
Stemmen is geen beschermd beroep. Men kan zich ongekwalificeerd vrij vestigen als pianostemmer. Wel zijn er diverse certificaten voor technici. John Meulendijks behaalde het certificaat van de driejarige vakopleiding tegenwoordig het Hout en Meubileringscollege in 1991, werkte vier jaar in loondienst, en behaalde het certificaat van de vakvereniging, toen dat werd ingevoerd.
Jeanet vd Bijgaart, pianostemmer voor Oisterwijk en Tilburg Homepage.
Afhankelijk van de plaats waar de piano staat en de conditie van het instrument, is het soms wat vaker nodig. Sinds 1993 ben ik werkzaam als gediplomeerd stemmer in Oisterwijk en omgeving. Daarvoor heb ik de 3-jarige opleiding in Amsterdam gevolgd. Het stemmen van het instrument gebeurt helemaal op het gehoor.
Jos W. Simons en Spiero Muziek Simons Piano.
Kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en service staan nog steeds hoog in het vaandel, gaat na 100 jaar de Goirkestraat verlaten en zich volledig toeleggen op het stemmen en repareren van pianos en vleugels. ook voor verhuur van pianos bent u bij Simons aan het juiste adres. Wij gaan verhuizen. Hierdoor houden wij een mega uitverkoop. onze showrooms moeten leeg. Kijk onder het kopje pianos, vleugels of orgels voor onze aanbiedingen. Zoek in assortiment. Zoeken naar: Zoeken. Kies uw piano.
Edward Meijer Piano Vleugel onderhoud Tilburg e.o.
Nu inmiddels 35 jaar ervaring waarvan bijna 30 jaar in het theater en op het concertpodium als concerttechnicus. Stemmen voor diverse studios zoals Audio Worx en Chapel Studio Tilburg. Om het vak steeds verder uit te diepen heb ik diverse masterclasses in binnen en buitenland gevolgd voor de o.a.

Contacteer ons