Op zoek naar piano stemmen utrecht?

 
piano stemmen utrecht
Informatie Pianostemmer Utrecht.
Hoe lang duurt het stemmen? Een stembeurt neemt ongeveer 1 tot 1 1/2 uur in beslag. Als de stemmer komt. Ik stel het zeer op prijs als de piano ontruimd is als ik arriveer en dat er rust en stilte heerst in de ruimte waar de piano staat. Houdt er rekening mee, dat de afgesproken tijd niet altijd haalbaar is. Er is een marge van een 1/2 uur eerder of later. Mocht het veel eerder of later worden, dan bel ik u van tevoren. Copyright 2018 Pianostemmer Utrecht.
Hessel Pianostemmer P in Utrecht De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Pianostemmen En reparatie in Utrecht. Hessel Pianostemmer P. Eigenaar van dit bedrijf. Hessel Pianostemmer P in Utrecht. Rubriek: Pianostemmen en reparatie. Regentesselaan 93, 3571CD, Utrecht. Beoordeel dit bedrijf. Hessel Pianostemmer P. 030-2731017 Toon nummer.
Pianostemmen en reparatie door Alex de Haan, pianostemmer, Utrecht, Zeist, Amersfoort, Utrechtse Heuvelrug.
Techniek van stemmen. Problemen / onderhoud. Kopen van een piano. Stem en reparatieservice. Pianostemmen en repareren doen wij in de volgende plaatsen; AmerongenCothen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eck en Wiel, Elst Utrecht, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Woudenberg.
Pianostemmen en reparatie Utrecht De Telefoongids.
Stemmen, onderhoud, reparatie en restauratie van vleugels en piano's. Hulp bij aankoop/verkoop en taxatie van vleugels en piano's. Beoordeel dit bedrijf 033-4610594 Toon nummer. Burg Pianoservice vd. Rubriek: Pianostemmen en reparatie. F v Blankenheymstr 8, 3817AG, Amersfoort. Burg Pianoservice vd. Beoordeel dit bedrijf. 033-4630144 Toon nummer. Pianoservice Burg vd. Rubriek: Pianostemmen en reparatie. F v Blankenheymstr 8, 3817AG, Amersfoort. Beoordeel dit bedrijf. 033-4630144 Toon nummer. Pianowerkplaats Deanne Pijl. Rubriek: Pianostemmen en reparatie. Breestraat 43, 3811BH, Amersfoort. Beoordeel dit bedrijf. 033-4632170 Toon nummer. Brink-Elders F J M van den. Rubriek: Pianostemmen en reparatie. Jean-Landrehof 36, 1251DD, Laren nh. Beoordeel dit bedrijf. 035-5313400 Toon nummer. Prast Pianoservice R. Rubriek: Pianostemmen en reparatie. Dorpsstraat 35, 1393NE, Nigtevecht. 24 uur per dag open. Betrouwbaarheid in afspraken en vanaf 1970 vakervaring. Beoordeel dit bedrijf 0294-253109 Toon nummer. Pianostemmen en reparatie in Utrecht wordt gemiddeld beoordeeld met een 8 door 1 beoordelingen.
Geerten van Gelder Pianostemmer.
Ruim 30 jaar stemmer in Utrecht en omstreken. Ik stem pianos en vleugels, bij u thuis en in de studio. Kleine reparaties zoals krakende pedalen, vastlopende of piepende toetsen, enz. horen bij de service. Ik adviseer bij aankoop, verkoop, verhuizing en over de luchtvochtigheid in huis. Ik heb zelf geen winkel, dus er is geen belangenverstrengeling. Een reguliere stembeurt kost 65., BTW, voorrijden en de kleine reparaties. Misschien dat ik u vraag om eventuele parkeerkosten te vergoeden/betalen. Ik ben lid van de VvPN vereniging van pianotechnici en was zelfs bij de oprichtingsvergadering in 1996. Wanneer u meer informatie wenst over het stemmen van uw piano of een afspraak wilt maken, kunt u telefonisch contact met me opnemen.
Pianostemmer Utrecht? Herrmansch Piano's.'
Hoeveel kost een piano. Waar moet ik op letten als ik een tweedehands piano koop? Werkgebied Pianostemmer Utrecht. Pianostemmen in Utrecht met een topresultaat. Pianostemmer in Utrecht. Ook in Utrecht komt de pianostemmer graag en met plezier de piano stemmen.
Pianostemmen Utrecht Tarief / Prijs Carla Douw.
Bent u in het bezit van een piano of vleugel? U kunt hem door mij laten stemmen. Dertig jaar geleden begon ik met het repareren en stemmen van pianos. Tien jaar geleden startte ik mijn eigen bedrijf. Ik ben een ervaren en betrouwbare pianostemmer en doe dit werk met veel plezier! Bij de firma Bechstein in Berlijn leerde ik de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast heb ik bij diverse pianozaken gewerkt. Pianostemmen in Utrecht: 74.,

Contacteer ons